'Meer begon het beste aan de wedstrijd', zegt Lentezon-coach Maarten De Voeght.  'De bezoekers eisten de bal op, zonder evenwel echte kansen te creëren. Na 10' moest bezoekende aanvaller Ben Adriaensen gewisseld worden met een blessure.

Meer leek hierdoor even van slag waardoor Lentezon het evenwicht kon herstellen. Op het kwartier bood Dierckx Jasper Cools de 1-0 aan, maar die nam het geschenk niet in ontvangst. Jasper Cools bleef echter een gesel voor de thuisdefensie want enkele minuten later trof hij de dwarsligger.

In de 34e minuut verkeek de bezoekende doelman zich op een voorzet. Hij loste het leer vlak voor de neus van Dierckx, die niet twijfelde en de 1-0 op het bord zette (34' 1-0, Dierckx).

Lentezon had de partij nu wel onder controle en dreigde nog via een afstandsschot van Julien en een individuele actie van De Bie.

In de tweede helft trachtte Meer de bakens te verzetten. Lentezon controleerde de partij en kon zich beperken tot gevaarlijke tegenprikken. Iets voorbij het uur zette Bodart een individuele actie op en rondde deze af voor de 2-0 (67' 2-0, Bodart).

Meer trachtte nog de aansluitingstreffer te scoren, maar de thuisdefensie gaf weer geen krimp waardoor doelman Snoeys toch al zijn 9e clean sheet van het seizoen mocht noteren.'