U bent hier

Koppelandstraat enkele dagen dicht

Herentals
19.10.2021 - 15.05u
Door: Herman Gezelle

Op 22 oktober starten de voorbereidingen voor de nieuwbouw ter hoogte van Koppelandstraat 7. Op 22, 27, 28 en 29 oktober belemmeren vrachtwagens de rijbaan.

Daarom is er tijdelijk geen doorgaand verkeer mogelijk in de Koppelandstraat tussen Grote Markt en Nonnenstraat. Plaatselijk verkeer is toegestaan tot aan de werkzaamheden.

Er is een veilige doorgang voor fietsers en voetgangers.

Vanaf begin januari 2022 richt de aannemer voor langere periode een werfzone in op het voetpad en rijbaan ter hoogte van Koppelandstraat 7. Vanaf dan is er tijdens de hele periode van de opbouw geen doorgaand verkeer mogelijk in dit deel van de Koppelandstraat.

De huisvuilophalingen gaan gewoon door zoals gepland. De bewoners van Koppelandstraat 1 tot 6 kunnen hun afvalcontainers plaatsen op de hoek Koppelandstraat met Grote Markt. De andere bewoners kunnen hun containers gewoon voor de deur plaatsen. IOK rijdt met de vrachtwagen achteruit de straat in tot aan de werkzone.

imageMeer nieuws

Freelance copywriter Bert Moons : 'DeSchrijfwerkerij straf verhaal, ik zou volgens artsen niet meer kunnen schrijven,

Kempen regio | Neteland | Nijlen regio | Vlaanderen 06.12.2021 - 18.58u reading time7min

Bevelaar en freelance copywriter Bert Moons (49) heeft een nieuw schrijfbureau opgericht.

Met DeSchrijfwerkerij.be wil hij een bureau op de markt brengen met de flexibiliteit van een freelance copywriter. De oprichting van een nieuw schrijfbureau is op zich geen groot nieuws, maar wel wanneer je weet dat gespecialiseerde artsen Bert enkele jaren geleden vertelden dat hij nooit nog zou kunnen schrijven.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto