U bent hier

Liese Bergen : 'Nagelnieuw multisportveld op Netepark stimuleert kinderen om sporten te verkennen'

Herentals | Neteland
03.10.2018 - 17.05u
Door: Herman Gezelle

'We blijven investeren in Het Netepark, vandaag opende het nagelnieuwe multisportveld', zegt Liese Bergen, schepen voor sport (Sp.a).  'Hierop kunnen kinderen en jongeren van alle leeftijden bewegen. Dit innovatieve multisportveld, voorzien van kunstgras, staal- en HDPE-panelen, stimuleert kinderen om sporten te verkennen.

Samen met de vele spelvormen biedt het ook een omgeving voor sociale interactie wat nieuwe vrienden maken bevordert. Het is een plek voor diverse sportieve activiteiten zoals basketbal, hockey, voetbal, badminton, volleybal, enz. die jongeren aanmoedigt om een actieve en gezonde levensstijl te ontwikkelen.

Het multisportveld is elke dag toegankelijk tijdens de openingsuren van het Netepark. De stad trok er een investeringsbudget van 60.000 euro voor uit.'

Fotowedstrijd : mama Annelies uit Westerlo wint

'Ook dit jaar bekroonden we de mooiste zomerfoto in Het Netepark. De winnaar kreeg een twintigbeurtenkaart, een etentje in de horecazaak van 60 euro en 10 jetons voor de geur- en stoombaden.

Annelies, een vrolijke mama uit Westerlo, won de prijs. Naar eigen zeggen verkiest zij Het Netepark boven het zwembad van Westerlo, omdat de sport- en spelfaciliteiten in de zomer, zoals de trampolines, het bmx-parcours en de minigolf een meerwaarde bieden aan haar gezin.'

Een nieuw pretbad in het wedstrijdbad

'Vandaag probeerden we samen een gloednieuw pretbad uit. In het investeringsbudget van Het Netepark is hier dit jaar ruimte voor voorzien. We willen onze klanten de kans laten om mee de juiste keuze te kunnen maken.

Ook hier gaan we op woensdagnamiddagen en tijdens de vakantieperiodes op zoek naar de ideale mix tussen sport en spel. De eerste reacties zijn zeer positief.

We verhogen hiermee nogmaals de aantrekkelijkheid van ons zwembad voor gezinnen en jongeren, in afwachting van de grote renovatie in 2020', besluit een fiere Liese Bergen, schepen van sport. (pp) foto Guinn/ Nnieuws

imageMeer nieuws

'Domme nederlaag bij debutant' : ZVC Renolim Borgloon - Real Noorderwijk 3-2

'Domme nederlaag bij debutant' : ZVC Renolim Borgloon - Real Noorderwijk 3-2
Herentals | Kempen regio | Nationaal 21.09.2019 - 09.24u

Nieuwtjes schepencollege Heist-op-den-Berg

Heist op den Berg 20.09.2019 - 16.19u

Honderdduizenden betogers wereldwijd op straat voor klimaat, in Brussel 15.000 deelnemers

Internationaal | Kempen regio | Nationaal | Neteland | Vlaanderen 20.09.2019 - 15.00u

12.200 extra overnachtingen in Kasterlee

12.200 extra overnachtingen in Kasterlee
Kasterlee 20.09.2019 - 14.32u

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto