Mondelēz International daagt het team van AZ Herentals, de vorige winnaar van de loopwedstrijd 'HFF 2 uur van Hertals',  uit voor een sportieve ontmoeting volgende vrijdag.

Goed nieuws voor de inwoners van Herentals en omstreken, want het jaarlijkse Herentals Fietst en Feest (HFF) evenement is weer helemaal terug. Op 28 en 29 juli bruist de stad weer van de ambiance: terwijl sportfanaten hun hart kunnen ophalen tijdens de loop- en fietswedstrijd rond Markt Zuid, zorgt een gevarieerd programma van optredens op het podium op Markt Noord voor de muzikale sfeer.

Naar jaarlijkse gewoonte is ook Mondelēz International opnieuw van de partij, lokaal beter gekend als de Milka en LU koekjesfabriek, en klaar om het AZ Herentals uit te dagen voor de wisselbeker.

Meer dan 150 werknemers van de fabriek in Herentals zullen deelnemen aan de loopwedstrijd die financieel wordt gesteund door het bedrijf via productsponsoring.

'Mondelēz International in Herentals gaat voor de overwinning'

Deze zomerse loopwedstrijd brengt sportfanaten op 29 juli samen tijdens het evenement Herentals Fietst en Feest. Het opzet? Tussen 18u30 en 20u30 geven deelnemers het beste van zichzelf door zoveel mogelijk meters af te leggen door het bruisende stadscentrum.

Mondelēz International neemt al sinds de eerste editie deel aan deze wedstrijd en ook dit jaar staan de enthousiaste lopers helemaal klaar om het op te nemen tegen de vorige winnaar, het AZ Herentals. Het AZ Herentals was de afgelopen jaren regelmatig de trotse winnaar van de wisselbeker op de 2uur van Hertals, maar de koekjes- en chocoladeproducent is vastberaden om de wisselbeker dit jaar terug te veroveren.

Goodiebags als beloning voor de fysieke inspanning

Naast haar massale deelname is Mondelēz International ook een vaste gangmaker van het event. Het bedrijf voorziet maar liefst 1.500 goodiebags voor alle deelnemende lopers en overheerlijke combipakketten voor de winnaars.

"We vinden het geweldig om terug aanwezig te zijn in het midden van onze stad en zoveel sportieve lopers te laten genieten van onze fantastische producten. En we kijken uiteraard uit naar een overwinning van deze 2uur van Hertals", zegt plant director Mondelēz Herentals, Bart De Geest.  Foto A. Verdegem rr.