Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Na-Tourcriterium Herentals krijgt Heylen Vastgoed als hoofdsponsor

HFF Wout van Aert

Heylen Vastgoed wordt de nieuwe hoofdsponsor van het jaarlijkse na-Tourcriterium, dat deze zomer zal plaatsvinden op donderdag 27 juli.

Na 16 edities liet Boretti vorig jaar weten dat het de sponsoring van het criterium niet langer wilde voortzetten.

Lang hoefde de organisatie van HFF niet te zoeken naar een opvolger. “Heylen Vastgoed is al jaren een trouwe partner van ons zomer-event en toonde zich snel bereid om dat engagement te upgraden”, legt HFF-voorzitter Luc Verheijen uit. Vorige week werd een contract getekend voor drie jaargangen. Ook HFF-directeur Kristof Van Mensel is supertevreden. “Dat een Kempense onderneming de nieuwe titelsponsor wordt van ons na-Tourcriterium, maakt het nog mooier.”

Dat local hero Wout van Aert  (foto) sinds vorig jaar aandeelhouder is bij Heylen Vastgoed, heeft de affiniteit tussen het bedrijf en het evenement alleen maar doen toenemen. “Vorige zomer was Wout nog dé publiekstrekker van Herentals Fietst”, aldus Cedric Vanhenxcthoven, bestuurder van Heylen Vastgoed. “Toen beseften we meer dan ooit welke impact het evenement heeft op de stad. We zijn dan ook trots dat we onze naam kunnen verbinden aan het Heylen Vastgoed na-Tourcriterium.”  Foto Johan Temmerman/NNieuws.

HFF Wout van Aert

Deel dit artikel