U bent hier

Nieuwe sponsor voor Wout van Aert : Cibel-Cebon Offroad team & DOMO

Herentals | Kempen regio | Vlaanderen
05.10.2018 - 13.55u
Door: Herman Gezelle

Cibel-Cebon Offroad team is de nieuwe ploeg van Wout van Aert. Vanmiddag stelde de wereldkampioen veldrijden zijn nagelnieuwe shirt voor. Van Aert zat zonder ploeg nadat hij enkele weken geleden opstapte bij Sniper Cycling, het team van Nick Nuyens.

Cibel-Cebon is een fruitmerk met hoofdzetel in Sint-Katelijne-Waver. Ook Domo Elektro uit Herentals, Heylen Vastgoed (Herentals) en G&V Energy Group sluiten zich aan rond Herentalsenaar Wout van Aert.

'Het was een bijzonder hectische week', zegt manager Jef Van den Bosch op het persmoment in Katelijne. 'Net voor hij naar de Staes vertrok, heeft Wout de samenwerking gestopt met Sniper. We wisten echt niet wat er zou gebeuren. Wout heeft toch nog goed gepresteerd onder deze omstandigheden.

Toen we vertrokken wisten we niet of hij kon racen. Maar het is goed afgelopen en we hebben hard gewerkt aan een nieuw verhaal, een oplossing en het bleek dat er veel interesse was in Wout om hem te steunen. Het heeft mij ontroerd dat er zoveel steun was.'  (pp)

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto