U bent hier

Noorderwijk krijgt van ClearChannel overdekte bushalte aan Parochiecentum Ring

Herentals
17.09.2019 - 14.20u
Door: Herman Gezelle

De meest gebruikte bushalte van Noorderwijk op de Ring aan het Parochiecentrum, wordt uitgerust met een schuilhuisje van 3,4 op 1,6m. 'Noorderwijkenaren, waaronder heel wat schoolgaande jeugd, zal voortaan beschut op de bus kunnen wachten', zegt burgemeester Mien Van Olmen (CD&V).

'Om het voetpad en de vrije doorgang te vrijwaren, komt er een type met open zijwanden, zodat voetgangers nog comfortabel kunnen passeren. Dit laat toe om het schuilhuisje te plaatsen op de locatie van de bushalte, vlak waar de bus ook haar invoegstrook heeft. 

De opdracht is gegeven aan ClearChannel om zo snel mogelijk over te gaan tot de plaatsing.'  De datum van de realisatie is nog niet geweten.  Het bushokje krijgt volop reclamezijden van ClearChannel, het oudste reclamemedium ter wereld. (pp)

imageMeer nieuws

Dominic De Gruyter PFL : 'Opdrachten strikt beperkt nu, maar we bouwen verder, ook tijdens deze crisis'

Internationaal | Kempen regio | Nationaal 04.04.2020 - 17.51u reading time6min

PFL uit Beerse, dat audiovisuele ondersteuning aanbiedt, maakt zich klaar om na de coronacrisis nog sterker naar voor te komen. Het bedrijf is bezig met een uitbreiding én de opstart van een buitenlandse vestiging.

'Door de veiligheidsmaatregelen met de coronacrisis zijn ook bij PFL veel opdrachten weggevallen of uitgesteld', zegt zaakvoerder Dominic De Gruyter.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto