U bent hier

Patrik De Cat : 'Speeltuin Netepark voor Herentalsenaar voortaan gratis '

Herentals | Neteland
15.11.2019 - 09.57u
Door: Herman Gezelle

De toegang tot het speeldomein Netepark wordt nu ook in de zomer gratis voor de inwoners van Herentals. Dat kondigde schepen van financiën Patrik De Cat (CD&V) aan.

Patrik De Cat : 'Uit een financiële doorlichting van de Netepark-site bleek dat het de Herentalse belastingbetaler circa 2.000.000 euro per jaar kost en dat slechts 1 op 4 bezoekers uit de stad zelf komt.

Bovendien stoorden heel wat inwoners zich aan het feit dat hun kinderen in de winter gratis konden ravotten in het Netepark, maar dat ze in het seizoen 3,4 euro per volwassene en 2,7 euro per kind boven de 3 jaar moesten betalen. Met de maatregel komt het lokaal bestuur tegemoet aan een oude wens van inwoners.'  Foto Johan Temmerman/ Nnieuws

imageMeer nieuws

Opinie : 'Onduidelijke en versleten verkeersborden geven fout signaal'

Herentals 12.12.2019 - 01.02u reading time5min

De krijtlijnen voor het Vlaamse mobiliteitsbeleid werden in april 2019 in een Decreet  betreffende de basisbereikbaarheid hertekend. 'Het mobiliteitsbeleid is erop gericht de bereikbaarheid te garanderen voor een bruisende, actieve en welvarende samenleving. Iedereen moet zich kunnen ontplooien, werken, naar school gaan, spelen, winkelen en ontspannen.

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto