Serviceclub FiftyOne International Herentals (D.102) blijft ook tijdens de covid-crisis goede doelen steunen met een druk en zeer actief jaarprogramma.   Voorzitter Paul Peeters : 'Dankzij de inzet van een tof team onder leiding van bestuurslid Stefan Van Rompaey en een pak grandioze medewerkers, hebben we een zeer geslaagde 1e Roadtrip kunnen organiseren. 

Met meer dan 30 deelnemende wagens was dat meer dan een schot in de roos.  We hadden ook nog een succesvol Gezond Ontbijt bij DOMO-Elektro.

Noteer nu al de datum van onze 2e FiftyOne-roadtrip editie 2022 naar Luxemburg op zondag 8 mei. Inschrijven kan hier.

Ik ben heel fier vanavond hier in Bistro Julienne een cheque van €5.000 te mogen overhandigen aan Hilde Neven van Kom op Tegen Kanker.  Ieder van ons kent zeker een naaste vriend of familielid die met kanker te maken heeft.'

Hilde Neven : 'Kom op Tegen Kanker is Serviceclub FiftyOne Herentals zeer dankbaar'

Hilde Neven, districtscoördinator Antwerpen-Vlaams Brabant : 'Kom op Tegen Kanker is Serviceclub FiftyOne Herentals ontzettend dankbaar voor deze steun.  Om kanker te vermijden, te bestrijden en te verzachten, zijn veel middelen nodig.

Menselijke en financiële. Daarom voert Kom op tegen Kanker het hele jaar door campagne om zoveel mogelijk mensen te verenigen in de strijd tegen kanker.

Met de cheque van FiftyOne Herentals ondersteunen we mee het kankeronderzoek van prof. Lardon en prof. Smits van het UZA.

En elk jaar opnieuw kunnen we rekenen op de steun van duizenden actievoerders die geld inzamelen tegen kanker.  Dank voor het hele team van FiftyOne Herentals!'

Op de teamfoto : Stefan Van Rompaey, Hilde Neven (Kom op Tegen Kanker), Dirk Willems, Herman Dankers, Harry Corten, Paul Peeters, Herman Daans en Marcel De Voeght.

Guy Verellen/ NNieuws.