Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sjans kringloopwinkel lanceerde knappe kringloopwebshop

Voortaan kan je in onze regio terecht in één van de 8 Sjans kringloopwinkels én wereldwijd online.   Voor de webshop selecteren de medewerkers unieke, bijzondere stuks. Klanten kunnen ervoor kiezen ze zelf af te halen of de spulletjes te laten versturen.

 

Waarom een webshop boven op de 8 Sjans kringloopwinkels?

Sommige tweedehandsspullen zijn zo merkwaardig, grappig, origineel of zeldzaam dat kringloopwinkel Sjans ze graag extra in de kijker zet in een webshop voor zoveel mogelijk ‘sjansaars’ wereldwijd.

Een kleurrijk schilderij, een speelgoedje ‘uit mijnen tijd’, een sjieke’ schoudertas, een bijzonder boek, ... We bieden ze met veel plezier online aan, en dit aan een vaste, correcte prijs. Sommige items zullen wat hoger geprijsd zijn, omdat ze het waard zijn.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Het ganse aanbod is te bezichtigen op de website van www.sjans.com. In de Sjans kringloopwinkels van Heist-op-den-Berg, Herentals en Geel West zijn etalages aanwezig waar de bijzondere spullen bekeken en eventueel gekeurd kunnen worden.

Aankopen en betalingen verlopen online via een beveiligde aankoop- en betalingsapp. De klant kan dan kiezen tussen zelf afhalen of verzending. Binnen de drie werkdagen kunnen de spulletjes opgehaald worden of zullen ze door de medewerkers verzonden worden.

 

Dagelijks talloze nieuwe ‘sjanskes’ in de 8 kringloopwinkels

Naast dit online aanbod vinden onze klanten elke dag nieuwe ‘sjanskes’ in onze 8 kringloopwinkels. Onze medewerkers vullen dagelijks het aanbod aan, elke dag is een nieuwe dag om een sjanske’ te vinden. De items in de webshop vormen immers maar een heel klein deeltje van het ruime aanbod aan tweedehandsgoederen dat we dagelijks in onze winkels aanbieden.

 

Sjans gelooft in kansen, ook bij het opzet van een webshop

Met onze webshop bieden we niet alleen kansen aan klanten om leuke spulletjes op de kop te tikken. Bovenal bieden we kansen aan medewerkers om zich verder te ontplooien. Onze medewerkers worden in een veilige omgeving opgeleid en begeleid om:

  • Unieke spullen te kiezen, zo zorgvuldig mogelijk te beschrijven, te fotograferen en online te zetten.
  • Warenkennis op te doen over materialen, stijlen, uitvoerders,….
  • Te zorgen voor een correcte, veilige en stipte verzending naar de klanten van de bestelde items.

Over Sjans en Waardenmakerij vzw

Sjans heeft 8 kringloopwinkels in Balen, Kasterlee, Herentals, Herselt, Geel-Centrum, Geel West, Putte en Heist op den Berg. Iedereen kan er terecht met herbruikbare spullen en vindt er een ruim aanbod uitstekend tweedehands textiel, boeken, speelgoed, meubels, huisraad, decoratie, fietsen, sport-, hobby- en klusgerief.

Sjans maakt (samen met Energiesnoeiers Zuiderkempen, Foodsavers Kempen, InDeSoep en Klus & Verhuis), deel uit van ‘Waardenmakerij vzw.’ (voorheen De Kringwinkel Zuiderkempen vzw.). Waardenmakerij vzw is een maatwerkbedrijf dat meer dan 400 jobs op mensenmaat biedt en investeert in groeikansen.

Duurzame jobs, die de Kempen beter maken.  Waardenmakerij maakt deel uit van ‘Groep Talent’

www.sjans.com

Deel dit artikel