U bent hier

'Sterrenrestaurant Het Land in Berlaar sluit stijlvol keuken definitief'

Berlaar | Kempen regio | Vlaanderen
04.02.2020 - 17.51u
Door: Herman Gezelle

Op zaterdag 17 oktober sluit het bekende sterrenrestaurant Het Land in Berlaar definitief haar keuken. Chef Steven Bes en z'n ega Mira Demeerleer bouwden het restaurant uit tot een begrip in de culinaire wereld.

Ze stoppen op een hoogtepunt: met 1 Michelinster en met een score van 16/20 én 3 koksmutsen (toques) in de Gault&Millau.

De beslissing om in oktober te sluiten is weloverwogen, onderstreept Mira Demeerleer. "We hebben onze zaak de voorbije 26 jaar met veel liefde opgebouwd en we zijn er in geslaagd om van Het Land in Berlaar een culinair begrip te maken waar het prettig thuiskomen is en waar onze gasten zonder drukte en heisa genieten van lekkere en eerlijke gerechten.

Zo willen we ook stoppen: stijlvol een punt zetten achter ons verhaal zonder ook maar één moment in te boeten op wat al die jaren onze prioriteit is geweest: kwaliteit." (hl) Foto : Steven Bes en z'n ega Mira Demeerleer/SB.

imageMeer nieuws

Freelance copywriter Bert Moons : 'DeSchrijfwerkerij straf verhaal, ik zou volgens artsen niet meer kunnen schrijven,

Kempen regio | Neteland | Nijlen regio | Vlaanderen 06.12.2021 - 18.58u reading time7min

Bevelaar en freelance copywriter Bert Moons (49) heeft een nieuw schrijfbureau opgericht.

Met DeSchrijfwerkerij.be wil hij een bureau op de markt brengen met de flexibiliteit van een freelance copywriter. De oprichting van een nieuw schrijfbureau is op zich geen groot nieuws, maar wel wanneer je weet dat gespecialiseerde artsen Bert enkele jaren geleden vertelden dat hij nooit nog zou kunnen schrijven.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto