U bent hier

Treinverkeer tussen Heist-op-den-Berg en Aarschot onderbroken door persoonsongeval - update

Heist op den Berg | Kempen regio
14.03.2018 - 09.36u
Door: Herman Gezelle

Het treinverkeer tussen Heist-op-den-Berg en Aarschot is woensdagochtend onderbroken door een persoonsongeval in Begijnendijk. Dat meldt NMBS-woordvoerder Bart Crols om iets na 6 uur.

Door het ongeval is het rechtstreekse treinverkeer tussen Leuven en Antwerpen onderbroken. Reizigers kunnen met de trein vanuit Antwerpen/Lier naar Heist-op-den-Berg reizen, vandaar een bus nemen tot Aarschot, om dan in Aarschot opnieuw de trein naar Leuven te nemen.

En die formule geldt eveneens voor de reizigers vanuit Leuven. Reizigers kunnen wel rechtstreeks de trein nemen tussen Leuven en Antwerpen via de luchthaven. (belga)

UPDATE 10.30u

Opnieuw treinverkeer tussen Heist-op-den-Berg en Aarschot

Op de spoorlijn tussen Heist-op-den-Berg en Aarschot kunnen sinds 09.30 uur opnieuw treinen rijden. Dat melden NMBS en Infrabel. Het treinverkeer was er onderbroken sinds 06.00 uur door een persoonsongeval in Begijnendijk.

Door het ongeval was het rechtstreekse treinverkeer tussen Leuven en Antwerpen onderbroken. Er waren pendelbussen tussen Heist-op-den-Berg en Aarschot.

Het treinverkeer is ondertussen hervat. Er zijn nog kleine gevolgvertragingen, maar die zullen volgens Infrabel snel weggewerkt zijn. (belga)

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto