Door een nationale actiedag van de socialistische vakbond op vrijdag 24 september zullen er die dag minder bussen en trams rijden.

'De Lijn doet er alles aan om haar reizigers niet in de kou te laten staan en werkte een alternatieve dienstregeling uit. Deze zal in de nacht van woensdag op donderdag beschikbaar zijn op https://www.delijn.be/nl/overdelijn/nieuws/bericht/28246_vakbondsactie_24092021

Er zullen vrijdag 24 september minder bussen en trams rijden dan normaal. Op basis van het aantal personeelsleden dat niet deelneemt aan de actie heeft De Lijn een alternatieve dienstverlening uitgewerkt.

Reizigers kunnen deze alternatieve dienstverlening raadplegen op delijn.be/alternatievedienstverlening. Deze wordt beschikbaar in de nacht van woensdag op donderdag.

De gevolgen van de actie op de dienstverlening in heel Vlaanderen zullen worden weergegeven. In de routeplanner en op de halteborden zal worden doorverwezen naar de website.

De Lijn betreurt alleszins de hinder die de reizigers door deze vakbondsactie kunnen ondervinden. (De Lijn)  Foto Johan Temmerman/ Nnieuws.