U bent hier

VIP Na-Tourcriterium Herentals volledig uitverkocht

Herentals | Internationaal | Kempen regio | Vlaanderen
17.06.2019 - 11.51u
Door: Mark Jaspers

De 15e editie van het Boretti na-Tourcriterium op 1 augustus in Herentals moet vanaf vandaag alle geïnteresseerden in een VIP-arrangement teleurstellen. De VIP-tent aan de aankomst is uitverkocht. Ook voor de VIP arrangementen voor DECA-danst op dezelfde donderdag en de VOLVO VAN HOUDT Stadshappening op vrijdag 2 augustus worden de mogelijkheden steeds beperkter.

"Het bordje uitverkocht hangt inderdaad figuurlijk aan de inkom van onze VIP-tent op de Grote Markt", glundert voorzitter Charles Van de Wouwer. "Het is niet het eerste jaar dat we de tent uitverkopen, maar dat we anderhalve maand voor het evenement al een vol huis mogen noteren is een primeur.

Dit is heel belangrijk voor onze leefbaarheid. De Vip-formules vormen toch een zeer fundamenteel onderdeel van ons businessplan."

"De formule van ons VIP-gebeuren doet het steeds beter", vindt PR-verantwoordelijke Bart Timperman. "Het is een combinatie van uitzonderlijke kwaliteit qua catering en omkadering met de garantie op interessante zakelijke contacten voor wie in de Kempen onderneemt.

Tenslotte is er de unieke sfeer en de garantie dat wij altijd wel enkele toprenners aan de start en in de tent brengen, die maakt dat ondernemingen graag investeren in aanwezigheid op wat toch hét zakelijke zomerevent voor de regio is. "

Primeur

Wie dit jaar toch nog als VIP wil meegenieten van Herentals Fietst-Feest heeft maar twee opties meer. Wie het muzikale programma op vrijdag 2 augustus als VIP wil volgen, moet zich haasten. "Daar zijn nog een heel beperkt aantal kaarten beschikbaar", weet voorzitter Charles Van de Wouwer. "Ook hier gaan we op een primeur af, omdat we verwachten ook daar tegen eind deze maand uitverkocht te zijn. We hebben dan ook weer een schitterende affiche in de aanbieding."

Renner-DJ

De laatste optie is om in te tekenen op de VIP DECA-danst. "Voor de tweede keer gaat de huldiging van de renners op het grote podium naadloos over in een unieke afterparty", verduidelijkt Bart Timperman. "Vorig jaar was de eerste editie een voltreffer.

Onze gelegenheids-DJ Peter Sagan trapte toen een heerlijk feestje in gang. Ook dit jaar hopen we weer een toprenner te strikken als DJ voor het goede doel 'To Walk Again'. De affiche met de andere DJ's maken we spoedig bekend. Ook daar brengen we zoals vorig jaar gegarandeerd topnamen achter de draaitafel.

Het event is zoals alle andere gratis voor het publiek. Wie als VIP intekent, krijgt voor 50 euro een unieke ervaring. De VIP's tijdens DECA-danst genieten op een apart podium van een uniek zicht op de huldiging en de DJ's sets en op het dansende publiek én ze krijgen van 22.30u tot 03.00 uur free drinks en hapjes."

Affiche

Over de renners die op 1 augustus aan de start komen, kan de organisatie nog niet communiceren. De verantwoordelijken Philippe Mariën, Peter Van Echelpoel en Erwin Vervecken hebben een lange lijst namen opgesteld, die nu wordt afgetoetst aan de beschikbaarheden.

"Dan begint het puzzelen binnen onze budgettaire mogelijkheden, waarbij natuurlijk ook nog de resultaten van de Tour zelf zullen meespelen", laat dat trio weten. "Voor de eerste week van juli zal er vermoedelijk weinig te communiceren zijn."

Meer info over het programma en de VIP arrangementen op www.herentalsfietstfeest.be

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto