U bent hier

Volvo Van Houdt Kempen blijft vernieuwen en groeien

Geel | Herentals | Kempen regio
09.01.2019 - 21.52u
Door: Herman Gezelle

Dit weekend opent de nieuwe concessie van Volvo Van Houdt in Geel. Ook de locaties in Herentals en Turnhout worden de komende jaren aangepast aan de nieuwe servicenormen van Volvo.

Begin juni van afgelopen jaar werd begonnen met de nieuwbouw aan de Molseweg in Geel, die over 3 niveaus in totaal 4.200m2 groot is. "We zijn zo goed als op schema gebleven en zijn dus klaar voor de officiële opening op zaterdag 12 januari", zegt vestigingsmanager Wim Verstraeten. "Vanaf zondag 13 januari zijn we open voor het grote publiek. Het is trouwens dubbel feest want we bestaan dit jaar 75 jaar."

Investering €6 miljoen

Het nieuwe gebouw kostte om en bij de 6 miljoen euro. De volledige administratie van de groep zal er in onder gebracht worden. "Zowel de administratie als de sales werden onlangs versterkt met een nieuwe medewerker. Voor de technische ploeg zijn we nog op zoek naar ervaren nieuwe collega's."

In de nieuwe vestiging is de klantenservice topprioriteit. "Het atelier is zichtbaar voor de klanten, iedere klant krijgt een persoonlijke mecanicien en uiteraard zijn er multimediavoorzieningen in de showroom", aldus Wim Verstraeten.

"We gaan ook onze andere vestigingen aanpassen aan de nieuwe normen van de Volvo Personalized Service. Herentals volgt eind dit jaar en Turnhout volgend jaar.

Momenteel werken bij Groep Van Houdt 40 mensen. Na de voltooiing van het investeringsprogramma moeten er dat 50 zijn. (ph-pb) - foto's Nnieuws archief : de eerste spadesteek in juni 2018 met o.a. burgemeester Vera Celis, Edwin en Sabine Van Houdt.

Later meer.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto