De organisatoren van het 3-daagse zomerevent Herentals Fietst Feest (HFF) mochten vanmiddag bij Volvo Van Houdt Kempen drie promo-Volvo-XC40 wagens voor hun event afhalen.

Daarmee bestendigt gedelegeerd bestuurder Edwin Van Houdt van de Volvo Van Houdt Groep de jarenlange stevige samenwerking met de organisatie.

'Volvo Van Houdt Kempen selecteerde dit jaar de Volvo XC40 Hybride als promowagens', zegt Edwin Van Houdt. 'Alle aandacht gaat dus naar het milieuvriendelijke aspect.  Deze Volvo XC40's rollen in Gent van de band, dus 100% Belgisch-Zweeds.  De opvallende HFF-belettering komt van HERVA uit Olen."

"HFF-promo-wagens zeer belangrijk"

"Deze milieuvriendelijke Volvo-wagens zijn voor ons zeer belangrijk", zegt HFF-ere-voorzitter Charles Van de Wouwer. "We winnen er niet alleen dagelijks een zeer grote zichtbaarheid mee. De wagens worden ook ingezet voor gebruik door onze vrijwilligers als er ergens flyers worden uitgedeeld voor ons evenement of voor andere promotionele activiteiten.

Daarnaast stellen we deze wagens heel zichtbaar op als blikvangers op grote evenementen of als volgwagen in wielerwedstrijden in de brede regio.  Na 2 jaar covid-stilte, gaan we met z'n allen er een lap opgeven."

HFF ere-voorzitter Van de Wouwer bedankt mobiliteitspartner Van Houdt Kempen voor de trouwe samenwerking. "Zonder ondernemers zoals Van Houdt die écht in ons geloven en daar heel trouw in zijn, is een evenement als het onze organiseren onmogelijk.

We blijven één van de grootste gratis evenementen in de provincie Antwerpen.

Dat hou je geen 16 jaar vol zonder trouwe sponsors. De familie Van Houdt is daar een uitstekend voorbeeld van. Chapeau en dank voor wat die mensen voor ons doen."

Het na-Tourcriterium loopt dit jaar op donderdag 28
juli. 

De Kreuners, K3 en Willy Sommers sieren het podium van de VOLVO VAN HOUDT Happening Herentals Feest

Op vrijdag 29 juli zetten De KetnetBand, The Crazy Disco Show for Kids, K3, Beatles By Girls en Willy Sommers de Grote Markt van Herentals in vuur en vlam. En ook de nachtelijke ambiance is gegarandeerd, dankzij Radio Botanique en DJ Mr. E.

De Kreuners vervolledigen de knappe affiche.   En volledig gratis, dankzij HFF & Volvo Van Houdt KempenFoto's NNieuws/ Guy Verellen.