U bent hier

Voor 1.000-en euro buit bij inbraak Van den Broeck-Prolians Atealaan

Herenthout | Neteland
25.10.2019 - 17.34u
Door: Herman Gezelle

3 naast elkaar gelegen bedrijven op de Atealaan in Herenhout kregen vrijdagochtend een bende inbrekers over de vloer. Vooral bij toeleverancier Van den Broeck-Prolians, gespecialiseerd in prof-gereedschappen voor de bouwsector, waren het verlies en de schade bijzonder groot. Daar verdwenen 10-tallen dure elektrische prof-toestellen.

Het pand ligt pal tegenover de E313-afrit Herentals-Industrie. Op de Atealaan is  het ANPR-cameranetwerk operationeel.

De dieven waren het gebouw binnengedrongen door niet één, maar 2 grote gaten van vergelijkbare omvang in de zijwand te maken, op enkele meter afstand van elkaar. (foto)

Politie Neteland doet het sporenonderzoek en spoort de verdachten op langs het ANPR-netwerk. Ook bij Adiko werd ingebroken langs een gat in de zijwand van de zaak. (pol)

Op de foto : De inbrekers moeten lange tijd aan het werk geweest zijn. Ze sloegen een groot gat doorheen de gewapende ytong-steen en de isolatie/ foto OHH/ Nnieuws.

imageMeer nieuws

Dominic De Gruyter PFL : 'Opdrachten strikt beperkt nu, maar we bouwen verder, ook tijdens deze crisis'

Internationaal | Kempen regio | Nationaal 04.04.2020 - 17.51u reading time6min

PFL uit Beerse, dat audiovisuele ondersteuning aanbiedt, maakt zich klaar om na de coronacrisis nog sterker naar voor te komen. Het bedrijf is bezig met een uitbreiding én de opstart van een buitenlandse vestiging.

'Door de veiligheidsmaatregelen met de coronacrisis zijn ook bij PFL veel opdrachten weggevallen of uitgesteld', zegt zaakvoerder Dominic De Gruyter.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto