Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Voormalig OCAD-topman Paul Van Tigchelt wordt de nieuwe minister van Justitie

Paul Van Tigchelt - NNieuws

Voormalig OCAD-topman Paul Van Tigchelt volgt Vincent Van  Quickenborne op als minister van Justitie. Dat heeft VRT NWS vernomen uit betrouwbare bron en het nieuws is bevestigd door het Paleis. 

De laatste jaren was Van Tigchelt adjunct-kabinetschef voor Justitie en Veiligheid op het kabinet van Justitie, met andere woorden een rechterhand van de minister. (VRTNWS)

Kempenaar Van Tigchelt (50) afkomstig uit Weelde zal later deze namiddag de eed afleggen op het Koninklijk Paleis, Open Vld houdt vanavond om 19 uur een persconferentie om hem officieel voor te stellen.

Nationaal drugscommissaris Ine Van Wymersch is erg tevreden met de aanstelling van Paul Van Tigchelt als nieuwe minister van Justitie en Noordzee.  “Het is goed voor de continuïteit dat Paul Van Tigchelt opvolgt. Er liggen nog belangrijke dossiers op tafel. Paul kent het klappen van de politieke zweep en de justitiële wereld door en door.”

Foto : In oktober 2017 was Paul Van Tigchelt  nog te gast in Torenhof Tongerlo op uitnodiging van Rotary Herentals mr. Paul Benijts -  gespreksavond rond 'Deradicaliseren bestaat niet' / foto NNieuws Guy Verellen.

Paul Van Tigchelt - foto NNieuws

Paul Van Tigchelt - foto NNieuws

Paul Van Tigchelt - NNieuws

Deel dit artikel