Wout van Aert krijgt een fijne huldigingsfeest op Grote Markt Herentals op zondag 31 oktober.

'Eén zilveren Olympische medaille, 3 ritoverwinningen in de Tour, zilver op het WK tijdrijden, Belgisch Kampioenschap, … en nog zoveel meer', klinkt het bij de 4 organisatoren.

'Kortom, teveel om op te noemen en dus hoog tijd voor een eerbetoon.  We zijn trots op onze rots en willen daarom Wout van Aert als inwoner van stad Herentals huldigen.

Na dit uitzonderlijk drukke wielerjaar is zondag 31 oktober het gepaste moment om Wout in de bloemen te zetten.

Grote Prijs Rik Van Looy, Herentals Fietst Feest, stad Herentals en de Supportersvereniging van Wout van Aert uit Lille, slaan de handen in elkaar om hem eervol te huldigen op de Markt van Herentals.

'De volledige organisatie is toegewezen aan Herentals Fietst Feest', zegt Charles Van de Wouwer van HFF.  'Samen met alle sterkhouders zorgen we voor een gezellige happening met optredens voor klein en groot en wat randanimatie. En zoals altijd wordt dit een gratis evenement.

Iedereen is welkom. Je hoeft alleen je dansschoenen en Covid Safe Ticket mee te nemen.  Op tijd komen is de boodschap want er zijn maximum 4.500 mensen toegelaten. De dag start om 15u met optredens tussen 15u30 en 21u. De huldiging van Wout wordt voorzien rond 18u.

Daarna mag het feest losbarsten met DJ’s tot in de nacht. “Herentals Fietst Feest” geeft de komende weken nog nieuwtjes met betrekking tot het evenement.'  Foto HFF/Jumbo-Visma/N.