U bent hier

Wout van Aert is voor tweede keer onder het mes geweest

Herentals | Internationaal | Vlaanderen
24.07.2019 - 19.27u
Door: Herman Gezelle

Wout van Aert heeft woensdag een 2e operatie ondergaan na zijn val in de Ronde van Frankrijk. Het ging om een hersteloperatie aan zijn spierweefsel. Dat laat zijn ploeg Jumbo-Visma weten.

Wout van Aert Aert verliet dinsdag het ziekenhuis in Pau, nadat hij er eerder was geopereerd aan de snijwonde aan zijn heup. Hij werd per ambulance naar België gebracht om verder te herstellen van zijn val in de individuele tijdrit.

In België heeft hij een tweede operatie ondergaan om zijn herstel te bevorderen. "We wensen je een snel herstel", laat zijn ploeg, Jumbo-Visma, weten.

Volgens de artsen zou hij nog zo'n twee maanden langs de kant staan. Zelf hoopt hij al sneller weer op de fiets te kunnen stappen. (VRTNWS)

imageMeer nieuws

Werken verkeersdrempel Molenhoekstraat: parking en straten blijven bereikbaar

Mol 20.08.2019 - 11.43u reading time1min

Vanaf vrijdag 23 augustus wordt de verkeersdrempel in de Molenhoekstraat – ter hoogte van school Rozenberg – heraangelegd. Het verkeer wordt omgeleid via de het weggetje op de parking net voor 't Getouw. Via deze weg blijft de volledige parking 't Getouw bereikbaar en is ook doorgaand verkeer naar de achterliggende straten mogelijk. Als alles volgens planning verloopt, nemen de werken één week in beslag.

Meer info: verkeersdienst, 014 33 09 80, verkeersdienst@gemeentemol.be

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto