Yusen Logistics steps up its distribution game.  'Yusen  Logistics (Benelux) BV kondigt met trots de opening aan van haar totaal vernieuwde site in Herentals aan de Atealaan in samenwerking met Intervest', zegt Martijn Kusters, communicatie Yusen Benelux.

Nieuwe, state-of-the-art gebouw in Herentals Green Logistics complex

'In het nieuwe, state-of-the-art gebouw in Herentals Green Logistics complex zal onze Added Value Distribution Services – White Glove Delivery Service en In-Night Distribution Service huisvesten.

Er zal ook een extra GDP gecertificeerde omgevingsopslag- en verwerkingsruimte beschikbaar zijn op de site. Het modern, duurzaam en tegelijk in het oog springende magazijn, cross-dock, aangevuld met comfortabele, lichte en gastvrije kantoren zijn vanaf april operationeel.

Het Yusen Logistics (Benelux) team zal vanuit Herentals blijven doorgaan met het leveren van diensten van de hoogste kwaliteit aan zijn klanten met meer focus op duurzaamheid, opererend in BREEAM (Building Research Establishment's Environmental Assessment Method) gecertificeerd gebouw.

Yusen Logistics staat klaar om alle klanten te ondersteunen bij al hun projecten, waarbij kwaliteit, precisie en klantgerichte aanpak worden gecombineerd.  Er komen niet meteen extra jobs', besluit Martijn Kusters.

Japanse Yusen Logistics wereldwijd

Yusen Logistics is een wereldwijd opererende logistieke Japanse dienstverlener met opslag, warehousing, distributie, lucht/zeevracht expeditie en supply chain management in haar dienstenpakket.

Het wereldwijde hoofdkantoor van Yusen Logistics is gevestigd in Tokio Japan en heeft regionale hoofdkantoren in Oost-Azië, Zuid-Azië / Oceanië, Europa en Amerika. In Europa heeft Yusen Logistics meer dan 4.300 medewerkers en 78 operationele locaties, met meer dan 700.000 m² magazijncapaciteit.

De Yusen Logistics organisatie in de Benelux omvat in totaal 14 vestigingen in Nederland, België, Luxemburg en Zweden. Bij Yusen Logistics Benelux werken meer dan 800 medewerkers.'