Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Zorgvoorziening Het GielsBos met jobcafé

Op café gaan in zorgvoorziening Het GielsBos én daar de job van je leven vinden? Het kan.  Daarom opent Het Gielsbos haar jobcafé opnieuw op woensdagavond 15 mei vanaf 17.00 uur.

Tijdens het eerste jobcafé leerde je tal van potentiële nieuwe medewerkers kennen. Een formule om in een informele sfeer in gesprek te gaan met sollicitanten werkt.

Marjan Renders, HR-partner:
Er vloeiden verschillende aanwervingen uit ons eerste jobcafé en daarmee was die eerste editie echt geslaagd! We konden geïnteresseerden met eigen ogen laten zien hoe wij in Het GielsBos werken. Na een gezellige babbel in ons inclusieve café De Stroom, namen we iedereen mee op toer langs een aantal leefgroepen. Die blik achter de schermen is uniek en helpt de drempel te verlagen om voor een job in de zorg te kiezen want zorgfuncties zijn nu eenmaal knelpuntberoepen. Tijdens het jobcafé kan iedereen met een warm hart voor de zorg met ons kennismaken en Het GielsBos écht beleven!”

Sollicitanten zijn welkom om te komen proeven van een nieuwe job met een hapje en een drankje en een babbel met toekomstige collega’s. Met een promorugzak vol nuttige info kunnen ze alles rustig laten bezinken vooraleer ze dé stap zetten: een buitengewone collega worden in de grote GielsBos-familie.

JOBcafé in Het GielsBos – woensdag 15 mei van 17.00 tot 20.00 uur
Vosselaarseweg 1  2275 Gierle

 

Het GielsBos is een zorgvoorziening in het hartje van de Kempen waar kinderen en volwassenen met een beperking zich veilig en geborgen voelen. Ze vinden er een thuis waar zij hun eigen leven kunnen uitbouwen en hun dromen mogen najagen. Daarbij krijgen ze professionele ondersteuning van ervaren medewerkers. Onze cliënten, hun leefomgeving en hun levenskwaliteit komen bij ons op de eerste plaats.

www.hetgielsbos.be

Deel dit artikel