Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

2e editie Duatlon Tongerlo succes : 'Dé mooiste short-distance duatlon in België'

DOMO Wim De Voeght

Het groene landschap rondom de abdij van Tongerlo vormde vandaag opnieuw het unieke decor voor de 2e editie van de ‘Duatlon Tongerlo’. De felle regenvlagen deerden de massa sportievelingen helemaal niet. Een duatlon betekent lopen, fietsen en terug lopen.
Lopen rondom de Abdij van Tongerlo, fietsen op snelle wegen (asfalt en beton) door de dreef en langs de velden in de schaduw van de Abdij.

Deze duatlon maakte deel uit van de ‘Lotto Duatlon Series‘ van Triatlon Vlaanderen. Voor de meer recreatieve sporter was er een aparte ‘just 4 fun‘ wedstrijd waaraan je zowel solo kon deelnemen of in duo.

Wim De Voeght duatlon-team van DOMO Elektro Scott uit Herentals : 'Een idyllische duatlon, een uniek circuit!'

Ook het bekende duatlon-team van DOMO Elektro-Scott uit Herentals kwam aan de start in Tongerlo. DOMO CEO Wim De Voeght : 'Het is hier in Tongerlo een idyllisch circuit rond de Adbij.  Deelnemen is belangrijker dan het klassement uiteraard.

DOMO ondersteunt de sport  : o.a. Wout van Aert, Pieter Heemeryck, Belgisch kampioen halve triatlon, en veel andere topsporters steunen we van harte. 

M'n echtgenote Liesbeth Leysen is Voedings- en gezondheidsconsulente die professioneel advies geeft. In haar cursussen gezonde voeding staat ook het welbevinden centraal.  Het goed gevoel.

Binnen het brede assortiment van DOMO Elektro vind je bovendien een top gamma producten die gericht zijn op een gezonde en sportieve levensstijl: soepmakers, My Lemonade, My Vegetable, fruitpersen, … Stuk voor stuk topproducten die we kunnen linken aan topsporters.', besluit Wim De Voeght.

Maarten De Voeght, adjunct-directeur van Embuild, nog gewezen voetbalcoach van o.a. Excelsior Bouwel, liet zich opmerken. Het werd een krachtige sportdag om en rond de Abdij van Tongerlo.

Deze populaire duatlon in Tongerlo is een organisatie van Sportkempen.be i.s.m. ‘Multisportacademie WestFit’, ‘Triatlon Vlaanderen‘ en de gemeente Westerlo.

Foto's Luc De Voeght/NNieuws/ red. Guy Verellen.

Geneinde 2, Westerlo, België

DOMO Wim De Voeght

Deel dit artikel