Zondag verwacht het KMI voor de Kempen regen, en wind tot 70km/u.  Goed nieuws : aan de inkom van het volksfeest 'Hertals eert Wout' krijgt iedere fan een Deca-poncho.  Dus iedereen blijft droog.

'We voelen ons als wielerfans allemaal een beetje Flandrien en zijn sowieso nattigheid gewend', lacht HFF-pr Sofie Becquart.  'Onze sponsor Deca Packaging van CEO Patrik De Cat heeft duizenden poncho's klaar om het allemaal droog te houden.

Iedere supporter brengt voor de toeganscontrole z'n Covid Safe Ticket (CST) en z'n ID mee. Het mondmasker is zeker toegelaten, maar niet verplicht.  De toegang tot het volksfeest is gratis.

Grote Prijs Rik Van Looy, Herentals Fietst Feest, stad Herentals en de Supportersvereniging van Wout van Aert uit Lille, slaan de handen in elkaar om Wout eervol te huldigen op de Markt van Herentals.

Op tijd komen is de boodschap want er zijn maximum 4.500 mensen toegelaten. De dag start om 15u met optredens tussen 15.30u en 21u. De huldiging van Wout wordt voorzien rond 18u.

Daarna mag het feest losbarsten met DJ’s tot in de nacht (01u).'

Kijk voor details op www.hff.be