Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

DOMO Elektro blijft toonaangevend : "Special Student Starters Packages" - voor alle kotstudenten

Wout van Aert bij DOMO

DOMO Elektro, het succesvolle familiebedrijf uit Herentals, blijft toonaangevend als het om erg praktische huishoudtoestellen en véél meer gaat.

Zo gebruikt wielerheld Wout Van Aert de DOMO Air Cooler Chillizz om z'n woning van een koele bries te voorzien.  "We zijn heel tevreden over het gebruik en de efficiëntie van deze Air Cooler bij deze tropische temperaturen", lacht een zeer tevreden Wout. (zie foto) 

 

'Student starters'-pakketjes' speciaal voor alle kotstudenten : 50% korting tijdelijk

"Dit jaar geven we de kotstudenten graag een extra duwtje in de rug", zegt Inge Vos, DOMO Marketing manager.  "We hebben namelijk twee 'Student starters'-pakketjes samengesteld die beide 4 kwalitatieve DOMO elektrotoestellen bevatten die élke kotstudent nodig heeft.

En dat met wel 50% korting op de normale verkoopadviesprijs. Ga je voor het basic pakketje? Of mag het net iets meer zijn en ga je voor premium? Profiteer van de deals en bereid moeiteloos maaltijden, houd je kot schoon, en geniet van snacks en drankjes.

DOMO maakt het kotleven gemakkelijker en voordeliger. Wees er snel bij... Deze actie eindigt op 30 september", besluit Inge Vos.

 

Over DOMO

'DOMO is het elektromerk van familiebedrijf Linea 2000. Het verhaal van Linea 2000 start in 1986 als invoerder van verschillende merken van huishoudelektro. Al snel verschuift de focus echter naar het uitbouwen van een eigen elektromerk: DOMO. De leiding van het bedrijf is in handen van Wim De Voeght, zoon van oprichter Marcel De Voeght.

In 37 jaar tijd is DOMO uitgegroeid tot het grootste Belgische merk in klein huishoudelektro. Het assortiment bestaat uit meer dan 350 toestellen in verschillende categorieën: keuken, huishouden, personal care en klimaatbeheersing.

Gebruiksvriendelijkheid, een mooi design en een goede prijs-kwaliteit verhouding zijn kenmerken van elk DOMO toestel.

Bovenal wil DOMO innoverende producten op de markt brengen, die een verschil maken in het leven van haar klanten. Door trends in de markt te volgen én voor te zijn, slaagde DOMO er de afgelopen jaren meermaals in om als eerste innovaties op de Belgische markt te lanceren.'

DOMO Student Packages

DOMO Student Packages

DOMO-Scott Team

DOMO-Scott Team

DOMO Wim & Liesbeth

DOMO Wim & Liesbeth

Dompel 9, Herentals, België

Wout van Aert bij DOMO

Deel dit artikel