De Jongeren Veertiendaagse gaat door van 7 tot 20 maart : ook in De Repertoire in Herentals, de énige deelnemer in de Kempen Neteland.

'De deelnemende Mastercooks en Young Masters maken voor de jongeren tussen 18 en 30 jaar een prachtig menu voor een vriendenprijsje dat je enkel online via deze site kan reserveren', zegt Joris Wils, voorzitter Horeca Middenkempen en sympathieke zaakvoerder van De Repertoire aan de Poederleeseweg Herentals.

'Je betaalt je menu bij het maken van je reservering.  Vorige keer namen we ook al deel aan die Jongerenveertiendaagse.  Ik vind het zeker belangrijk dat we dit jongerenpubliek met een voordeelformule aanspreken en zo in de wondere wereld van de gastronomie thuisbrengen en laten genieten.

Het budget van jongeren is vaak beperkt, daarom deze nationale promo-actie.   De prijs verschilt naargelang de gekozen zaak al dan niet een of meerdere Michelinsterren/Guide Gault&Millau Toques heeft. 

In De Repertoire kan je voor €58 per persoon komen genieten van een uitgebreid vast menu. We schikken ons naar persoonlijke voorkeuren of allergieën, dat doen we het hele jaar door trouwens. Reserveren kan hier', besluit Joris.

Horeca Middenkempen zet activiteiten op de culinaire kalender : alles in de goede richting

Joris Wils is ook enthousiast voorzitter van Horeca Middenkempen : 'We komen samen met al onze 150 leden zeker door deze zware covid-periode.  Alles zit qua cijfers in de goede richting. 

Voor alle horecaleden is het een heel moeilijke winter geweest.  Maar we zijn positief.  We gaan er samen voor.  We plannen trouwens opnieuw onze jaarlijkse meeting op 16 mei in de Kempen.  Dan zien we mekaar allemaal terug.  Dat gaat enorm deugd doen.'  Guy Verellen/ NNieuws.