Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Kop van de Keizer" van café Den Druyts verhuisd naar Noorderwijk : "Veel respect voor de toffe organisatie van de GP'

Kop van de Keizer

Keizer Rik Van Looy blijft de organisatoren van z'n Grote Prijs zeer erkentelijk. Het kunstwerkje  "Kop van de Keizer" is woensdagavond van café Den Druyts verhuisd naar café Welkom in Noorderwijk.   Het mag er een jaar lang blijven staan.

Flukse Rik (90) was zelf present bij de overhandiging en de ondertekening van de oorkonde.  Hij sprak lovende dankwoorden voor het GP-bestuur en alle medewerkers.  Stichter en financial manager Luc De Voeght gaf nog een fijn overzicht van de Grote Prijs en de immense prestaties van de nog altijd immens populaire meervoudig wereldkampioen.  Bekijk de speech van Luc de Voeght hier.

Met al details over de 6e GP Rik Van Looy op 7 september met opnieuw vertrek aan het monumentale gemeentehuis van Westerlo.

"De Kop van de Keizer" is een creatie van Ils Belmans in opdracht van de organisatoren Grote Prijs Rik Van Looy. De trofee mag telkens een jaar lang in een ander café staan dat sport promoot. Dit jaar is dat in café Welkom Noorderwijk.

Als afsluiter vloeide rijkelijk de Keizer van Hertals : het lokale ambachtelijke bier van Brouwerij Leysen.  Foto Johan Temmerman/ NNieuws.

Kop van de Keizer

Deel dit artikel