De beelden van de watersnood en de vernielde dorpen in het zuiden en oosten van ons land kwamen bij iedereen hard binnen. Duizenden mensen hebben door het noodweer heel wat hulp nodig, op verschillende vlakken.

'Burgers, organisaties en bedrijven uit alle uithoeken van ons land steken massaal de handen uit de mouwen en bieden de getroffenen waar maar kan hulp', zegt Wim De Voeght, CEO DOMO Elektro.

Ook Belgisch familiebedrijf DOMO Elektro uit Herentals wil graag zijn steentje bijdragen. Door het water zijn veel elektrotoestellen volledig onbruikbaar geworden en met deze actie wil DOMO daar een concrete oplossing voor voorzien.

Daarom schenkt DOMO maar liefst 600 huishoudtoestellen uit alle mogelijke productcategorieën aan de slachtoffers van de watersnood.

Zowel kleine toestellen als friteuses, koffiemachines en blenders maar ook groot huishoudelektro zoals koelkasten, diepvriezers en vaatwassers worden naar de getroffen regio's gestuurd.

DOMO werkt hiervoor samen met het Croix Rouge om alle toestellen op de juiste plaatsen en bij de juiste mensen te krijgen', besluit CEO Wim De Voeght.

Over DOMO

DOMO is het elektromerk van familiebedrijf Linea 2000 aan Dompel Herentals. DOMO bestaat dit jaar 35 jaar en is in die tijd uitgegroeid tot het grootste Belgische merk in huishoudelektro en een vaste waarde op de Belgische, en in de loop van de jaren ook op de Europese markt.

Wie DOMO zegt, zegt ook gebruiksvriendelijkheid, een mooi design, innovatie, een goede kwaliteit voor een betaalbare prijs én als kers op de taart een persoonlijke aanpak. Wil je meer weten over DOMO? Neem dan zeker ook een kijkje op www.domo-elektro.be.