Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Wout van Aert komt naar Herentals Fietst (HFF)... en baby onderweg

Wout op HFF in 2022

Wout van Aert heeft zijn deelname aan het na-Tourcriterium in Herentals op donderdag 27 juli bevestigd. Een ritzege was er in 2023 nog niet bij, maar net als vorig jaar is Wout van Aert dag na dag indruk aan het maken in de Tour de France. Dus mag hij zich opnieuw verwachten aan een warme ontvangst door zijn trotse stadsgenoten.

Maar alles onder strikt voorbehoud van de nakende geboorte van z'n tweede zoon.

In 2022 lokte Wout van Aert een groene mensenzee naar de Grote Markt en het parcours. De groene trui zal hij dit keer niet dragen, maar daar maalt de organisatie niet om. Herentals Fietst kan zich geen betere publiekslieveling voorstellen.

Er is wel één klein voorbehoud bij de aanwezigheid van Wout. Alleen de geboorte van zijn tweede kindje kan hem nog weghouden van het criterium. Maar als dat gebeurt, dan zal Herentals hem, Sarah én broertje Georges ongetwijfeld massaal feliciteren met dat heuglijke nieuws.

Het  na-Tourcriterium is de apotheose van Herentals Fietst op donderdag 27 juli. Vanaf 18u30 worden de deelnemers voorgesteld op de Grote Markt, vervolgens op het parcours. Het startschot wordt gegeven om 19u30.

Foto : Wout van Aert op HFF 2022 / foto Johan Temmerman/ NNieuws.

Wout op HFF in 2022

Deel dit artikel